مرکز اطلاع رسانی همایشهای شیمی و رشته های وابسته

اخبار سمینار، همایش و کنفرانسهای شیمی و تمام رشته های مربوط به شیمی را با ما دنبال نمایید

مرکز اطلاع رسانی همایشهای شیمی و رشته های وابسته

اخبار سمینار، همایش و کنفرانسهای شیمی و تمام رشته های مربوط به شیمی را با ما دنبال نمایید

شیمی، فرهنگ، زندگی دسترسی رایگان به سایتها و دانشگاهها و دانلود رایگان مقالات تبلیغ رایگان کارگاه و کلاس شما

به وبلاگ اصلی ما life-chemistry.blog.ir مراجعه نمایید.

محمد قلی نژاد

۱۸
فروردين ۹۲

/

محورهای همایش
1 . بهداشت و پرورش آبزیان .
2 . بیماری های آبزیان .
3 . تغذیه آبزیان .
4 . نقش مصرف آبزیان در سلامت انسان .
5 . تولید و فرآوری آبزیان .
6 . راهکارهای بهبود کیفی و کمی صادرات آبزیان .
7 . نقش بسته بندی در بازاریابی صنعتی .
8 . اهمیت رعایت استانداردهای بین المللی بهداشت .
9 . نقش سازمانهای بهینه گر .
10. راهکارهای افزایش سرانه مصرف آبزیان .
11.آسیب شناسی تولید در بخش کشاورزی. .
12.چالش های مالی ، اقتصادی ، بازرگانی و مدیریتی در بخش کشاورزی.
13.کشاورزی با رویکردهای دام و طیور و ابزیان.
14.مهندسی ژنتیک و تکنولوژی تولید محصولات نوترکیب گیاهی و دامی.
15.بیابان زدایی و آینده تولیدی بخش کشاورزی.
16.علوم پایه در بیوتکنولوژی کشاورزی.
17.چالش های علمی در راه مکانیزه نمودن کشاورزی بومی .
18.بحران آب در بخش کشاورزی.
19.تولید و مدیریت منابع و آبخیزداری.
20.اهمیت حفظ ضوابط و استانداردهای بهداشتی در تولید و توزیع غذا.
21.تکنولوژی و یافته های نوین در کنترل و بازرسی مواد غذایی و ردیابی آلاینده ها در آنها.
22.نقش سازمانهای نظارتی در کیفیت و بهداشت مواد غذایی.
23.روشهای نوین تهیه و فرآوری مواد غذایی گوشتی ،لبنی،گیاهی و نوشیدنیها.
24.مضرات باقیمانده های دارویی در مواد غذایی و راههای تشخیص آنها.
25.روشهای ارتقاء زمان ماندگاری مواد غذایی.
26.مسمومیت های غذای و بیماری های قابل انتقال به انسان از طریق آب و غذا.
27.کنترل کیفی و بهداشتی مواد غذایی و نوشیدنیها.
28.نقش بسته بندی ، نگهداری و انبار داری در حفظ بهداشت مواد غذایی و بهداشت عمومی.
29.نقش بهداشت و بسته بندی در بازاریابی داخلی و خارجی و صادرات محصولات غذایی.
30.اصول طراحی کارخانجات مواد غذایی و اهمیت رعایت استانداردها و قوانین بهداشتی در آنها.
31.نانو فناوری و زیست فناوری در فرآوری مواد غذایی.
32.تصفیه،کاربردها و مضرات ،پسماندها،ضایعات و فاضلابهای صنایع غذایی.
33.تاثیر بهداشت فردی و محیط در سلامت تولید،طبخ و توزیع غذا.
برگزار کنندگان: موسسه تحقیقات شیلات ایران ، اداره کل شیلات استان بوشهر ، سازمان جهانی ایمنی غذایی ، دانشکده دامپزشکی دانشگاه شیراز

آخرین مهلت ارسال خلاصه مقالات:      25 آبان ماه 1392

علام نتایج داوری خلاصه مقالات: ( نتایج داوری حداکثر تا سه هفته پس از دریافت خلاصه مقاله به پژوهشگر مسوول اعلام می گردد)

مرحله اول:  تا تاریخ 25 شهریور 92

مرحله دوم: تا تاریخ 25 مهر 92

مرحله سوم :تا تاریخ  یکم آذر  92


تاریخ برگزاری همایش: 28 و 29 آذر
 

هزینه ثبت نام :

تا تاریخ یکم مهرماه نود و دو:

دانشجویان 70.000تومان و سایر شرکت کنندگان 80.000 تومان

تا تاریخ یکم آبانماه:

دانشجویان 80.000تومان و سایر شرکت کنندگان 90.000 تومان

تا تاریخ دهم  آذرماه :

دانشجویان 90.000 تومان و سایر شرکت کنندگان 100.000 تومان

 

(بعد از دهم آذرماه) ثبت نام با تاخیر: کلیه شرکت کنندگان مبلغ  150.000 تومان می باشد

http://www.iafc.ir

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی