۱۸
فروردين ۹۲
/
محورهای همایش
1 . بهداشت و پرورش آبزیان .
2 . بیماری های آبزیان .
3 . تغذیه آبزیان .
4 . نقش مصرف آبزیان در سلامت انسان .
5 . تولید و فرآوری آبزیان .
6 . راهکارهای بهبود کیفی و کمی صادرات آبزیان .
7 . نقش بسته بندی در بازاریابی صنعتی .
8 . اهمیت رعایت استانداردهای بین المللی بهداشت .
9 . نقش سازمانهای بهینه گر .
10. راهکارهای افزایش سرانه مصرف آبزیان .
11.آسیب شناسی تولید در بخش کشاورزی. .
12.چالش های مالی ، اقتصادی ، بازرگانی و مدیریتی در بخش کشاورزی.
13.کشاورزی با رویکردهای دام و طیور و ابزیان.
14.مهندسی ژنتیک و تکنولوژی تولید محصولات نوترکیب گیاهی و دامی.
15.بیابان زدایی و آینده تولیدی بخش کشاورزی.
16.علوم پایه در بیوتکنولوژی کشاورزی.
17.چالش های علمی در راه مکانیزه نمودن کشاورزی بومی .
18.بحران آب در بخش کشاورزی.
19.تولید و مدیریت منابع و آبخیزداری.
20.اهمیت حفظ ضوابط و استانداردهای بهداشتی در تولید و توزیع غذا.
21.تکنولوژی و یافته های نوین در کنترل و بازرسی مواد غذایی و ردیابی آلاینده ها در آنها.
22.نقش سازمانهای نظارتی در کیفیت و بهداشت مواد غذایی.
23.روشهای نوین تهیه و فرآوری مواد غذایی گوشتی ،لبنی،گیاهی و نوشیدنیها.
24.مضرات باقیمانده های دارویی در مواد غذایی و راههای تشخیص آنها.
25.روشهای ارتقاء زمان ماندگاری مواد غذایی.
26.مسمومیت های غذای و بیماری های قابل انتقال به انسان از طریق آب و غذا.
27.کنترل کیفی و بهداشتی مواد غذایی و نوشیدنیها.
28.نقش بسته بندی ، نگهداری و انبار داری در حفظ بهداشت مواد غذایی و بهداشت عمومی.
29.نقش بهداشت و بسته بندی در بازاریابی داخلی و خارجی و صادرات محصولات غذایی.
30.اصول طراحی کارخانجات مواد غذایی و اهمیت رعایت استانداردها و قوانین بهداشتی در آنها.
31.نانو فناوری و زیست فناوری در فرآوری مواد غذایی.
32.تصفیه،کاربردها و مضرات ،پسماندها،ضایعات و فاضلابهای صنایع غذایی.
33.تاثیر بهداشت فردی و محیط در سلامت تولید،طبخ و توزیع غذا.
1 . بهداشت و پرورش آبزیان .
2 . بیماری های آبزیان .
3 . تغذیه آبزیان .
4 . نقش مصرف آبزیان در سلامت انسان .
5 . تولید و فرآوری آبزیان .
6 . راهکارهای بهبود کیفی و کمی صادرات آبزیان .
7 . نقش بسته بندی در بازاریابی صنعتی .
8 . اهمیت رعایت استانداردهای بین المللی بهداشت .
9 . نقش سازمانهای بهینه گر .
10. راهکارهای افزایش سرانه مصرف آبزیان .
11.آسیب شناسی تولید در بخش کشاورزی. .
12.چالش های مالی ، اقتصادی ، بازرگانی و مدیریتی در بخش کشاورزی.
13.کشاورزی با رویکردهای دام و طیور و ابزیان.
14.مهندسی ژنتیک و تکنولوژی تولید محصولات نوترکیب گیاهی و دامی.
15.بیابان زدایی و آینده تولیدی بخش کشاورزی.
16.علوم پایه در بیوتکنولوژی کشاورزی.
17.چالش های علمی در راه مکانیزه نمودن کشاورزی بومی .
18.بحران آب در بخش کشاورزی.
19.تولید و مدیریت منابع و آبخیزداری.
20.اهمیت حفظ ضوابط و استانداردهای بهداشتی در تولید و توزیع غذا.
21.تکنولوژی و یافته های نوین در کنترل و بازرسی مواد غذایی و ردیابی آلاینده ها در آنها.
22.نقش سازمانهای نظارتی در کیفیت و بهداشت مواد غذایی.
23.روشهای نوین تهیه و فرآوری مواد غذایی گوشتی ،لبنی،گیاهی و نوشیدنیها.
24.مضرات باقیمانده های دارویی در مواد غذایی و راههای تشخیص آنها.
25.روشهای ارتقاء زمان ماندگاری مواد غذایی.
26.مسمومیت های غذای و بیماری های قابل انتقال به انسان از طریق آب و غذا.
27.کنترل کیفی و بهداشتی مواد غذایی و نوشیدنیها.
28.نقش بسته بندی ، نگهداری و انبار داری در حفظ بهداشت مواد غذایی و بهداشت عمومی.
29.نقش بهداشت و بسته بندی در بازاریابی داخلی و خارجی و صادرات محصولات غذایی.
30.اصول طراحی کارخانجات مواد غذایی و اهمیت رعایت استانداردها و قوانین بهداشتی در آنها.
31.نانو فناوری و زیست فناوری در فرآوری مواد غذایی.
32.تصفیه،کاربردها و مضرات ،پسماندها،ضایعات و فاضلابهای صنایع غذایی.
33.تاثیر بهداشت فردی و محیط در سلامت تولید،طبخ و توزیع غذا.
برگزار کنندگان: موسسه تحقیقات شیلات ایران ، اداره کل شیلات استان بوشهر ، سازمان جهانی ایمنی غذایی ، دانشکده دامپزشکی دانشگاه شیراز
آخرین مهلت ارسال خلاصه مقالات: 25 آبان ماه 1392
علام نتایج داوری خلاصه مقالات: ( نتایج داوری حداکثر تا سه هفته پس از دریافت خلاصه مقاله به پژوهشگر مسوول اعلام می گردد)
تاریخ برگزاری همایش: 28 و 29 آذر
مرحله اول: تا تاریخ 25 شهریور 92
مرحله دوم: تا تاریخ 25 مهر 92
مرحله سوم :تا تاریخ یکم آذر 92
تاریخ برگزاری همایش: 28 و 29 آذر
هزینه ثبت نام :
تا تاریخ یکم مهرماه نود و دو:
دانشجویان 70.000تومان و سایر شرکت کنندگان 80.000 تومان
تا تاریخ یکم آبانماه:
دانشجویان 80.000تومان و سایر شرکت کنندگان 90.000 تومان
تا تاریخ دهم آذرماه :
دانشجویان 90.000 تومان و سایر شرکت کنندگان 100.000 تومان
(بعد از دهم آذرماه) ثبت نام با تاخیر: کلیه شرکت کنندگان مبلغ 150.000 تومان می باشد
http://www.iafc.ir